Vila Macesta

EUR 2200000

Spoj savremenih tehnolgija, kvalitetnih materijala i modernog dizajna! Na jedinstvenoj lokaciji, parceli od 1050m2 svega 6 km udaljena od Crnog mora, 15-ak minuta vožnje od Centra Sočija nalazi se ova prekrasna novosagrađena moderna vila od 830 m2 za koju su korišćeni samo najkvalitetniji materijali i oprema.

Vrlo mirna ulica sa minimalnim protokom saobraćaja. Zbog svih dostupnih sadržaja pogodna je za stalno stanovanje i kao porodična kuca, a isto tako i za odmor. Macesta je širom Evrope i sveta poznata po svojim banjama - lečilištima.

Ova posebna vila koncipirana je na način da se na prizemnom delu nalaze zatvoreni bazen, sauna, tursko kupatilo, mini teretana sa izlazom na predivnu bastu. Prvi nivo se sastoji od prostranog dnevnog boravka koji je u sklopu sa trpezarijom i kuhinjom , biblioteke , kućnog bioskopa, spavaće sobe sa sopstenim kupatilom (master bedroom ) i gostinskim toaletom. Iz dnevnog boravka izlazi se na prostranu natkrivenu terasu- sunčalište sa pogledom na fudbalski teren, prekrasnu prirodu i zvezdano nebo.

Neutralna paleta materijala vrhunskog kvaliteta pretvaraju tripleks u Sočiju u enterijer koji jednako uspešno kombinuje savremene potrebe stanovanja sa suptilnim gestovima koji ukazuju na lepotu modernističkog pokreta u dizajnu. Iako je kolorit u enterijeru raskošan, svaka od prostorija deluje toplo i dinamično što je postignuto obiljem draperija i neuobičajnih formi mobilijara.

Prostor prestavlja spoj izmedju modernog i savremene senzibilnosti, konfora i elegancije.

Na drugom nivou nalaze se: dve komforne spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, a treća soba je pretvorena u igraonicu za decu. Poseduje i četiri parking mesta (od toga dva garažna).

Budućem vlasniku sama pozicija vile garantuje mir, bezbednost i privatnost.

Za detaljnije informacije nazovite agenta : +381 (0)60 66 89 686

PODELITE OVU STRANU:
Elite Nekretnine d.o.o. ul.Radoslava Grujića 21 11000 Beograd Srbija