Posejdon

Posejdon - biznis klase stambeno-poslovne zgrade na obali Crnog mora. Apartmani u Sočiju u rezidencijalnom kompleksu!

Posejdon pre svega predstavlja visok kvalitet života na moru. Posebnu draž i taj magični utisak koji vas obuzme u ovom gradu ne donose samo plaža, već i činjenica da možete uživati u čarima snega na planini - Krasnaja poljana, skijanju tako i na žičari. Svega 40 minuta udaljeno od plaže Crnog mora, tog prekrasnog plavetnila neba, koje prosto mami da se prepustite i ukrotite smaragde talasa!

Među novim zgradama u Sočiju ističe se prvenstveno zbog svog položaja na obali mora, kao i zbog modernog dizajna, prostora i visokog kvaliteta gradnje. Sva pažnja je usmerena na udoban život njegovih stanovnika: promišljeno planiranje stanova, gradskih saobraćajnica, luksuznim uređenjem, arhitektonsko osvetljenje drveća, ventilisanih fasada zgrade, bezbednost, video nadzor, podzemni parking, obezbeđenje 24/7 dana u nedelji, kao i brojne hodom oblasti duž morske obale, šetališta na novi rekonstruisani Alpine reka šetalište, spektakularni pogled na more Horizon, zalazi sunce sa terase svog stana ..

Odlična lokacija na prvom spratu, od najboljih novih zgrada Soči, uključuje supermarket, privatni vrtić, coffee shop, hemijsko čišćenje, apoteku, kozmetički salon, SPA i fitnes centar.

Luksuzni stambeni kompleks Posejdon - nova zgrada u Sočiju se nalazi u neposrednoj blizini mora, koja pere obale beskrajnim ravnim plažama sa obiljem tropske vegetacije Lush, mirisom svežeg vazduha talasa.

Investitor obezbeđuje brzu izgradnju zgrade radeći sa odabranim materijalom.

Planirani datum završetka je druga četvrtina 2017, a čin puštanja je zakazan za četvrti kvartal 2017. godine.

PODELITE OVU STRANU:
Elite Nekretnine d.o.o. ul.Radoslava Grujića 21 11000 Beograd Srbija