Rezultati pretrageIZDATO

EUR 2300,00 / mesečno (ID: 2092)
Vračar, Vračar
Izuzetan stan, smešten u novoj zgradi, nadomak Hrama svetog Save. Lokacija je dostupna iz pravca Autokomande i autoputa, kao i iz centra grada preko Slavija skvera. Ovaj deo grada poseduje sve sadržaje koji život čine lakšim i lepšim. U krugu od 500 m od stana se nalaze brojni restorani, fitnes centri, banke i pošte, kao i poznata Kalenić pijaca. Brojne zelene površine smeštene između zgrada daju dodatni šarm i udobnost svakodnevnom životu. Zgrada je nova, izuzetno lepe fasade, urađena u klasičnom i modernom stilu. Poseduje impozantan ulaz od kovanog gvožđa, dok je ulazni hol oplemenjen drvetom radi efekta toplote. Sam stan je uređen u skladu sa modernim standardima stanovanja. Dominantna prostorija je dnevni deo sa trpezarijom koji zauzima oko 50 m2 i opremljen je modernim nameštajem skladnih linija. Kuhinja je ostrvom izdvojena od dnevnog dela, odlično opremljena i funkcionalna. Mala terasa vodi iz dnevnog boravka i pruža pogled na krovove Vračara. Hodnik odvaja dnevni deo od spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i garderoberom. Na spratu su dodatne dve sobe od kojih je jedna opremljena bračnim ležajem i plakarom, i ima sopstveno otvoreno kupatilo, dok druga soba pod većim kosinama poseduje sopstveno kupatilo i može služiti kao gostinjska ili radna soba. Stan je osunčan i svetao, izuzetno prijatnog ambijenta. Pogodan za porodice. Na raspolaganju je i jedno garažno mesto u suterenu zgrade. Cena mesecnog zakupa sa svim uračunatim troskovima 2. 300Eura(bruto).
IZDATO

EUR 2000,00 / mesečno (ID: 2059)
Hram svetog Save, Vračar
Luksuzan stan na Vračaru, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save. Mirna ulica sa dosta novih zgrada, udaljena svega 10 minuta hoda od poznate Kalenić pijace, kao i više poznatih restorana i kafića. Zgrada ima samo deset stanova, a u suterenu je garaža do koje se spušta autolift. Stan je na poslednjem spratu zgrade, penthaus, sa izdvojenim stepeništem i liftom. Sastoji se iz dve celine. Veći stan čini otvoren prostor koji objedinjuje dnevni boravak, trpezariju i modernu kuhinju, a koji celom dužinom prati terasa sa pogledom na Vračar . Zasebno su tri spavaće sobe sa dva kupatila. Jedna soba sa sopstvenim kupatilom je do trpezarije, dok su na suprotnoj strani dve sobe od kojih je jedna master soba i deli kupatilo sa hidromasažnom kadom. Stan je kompletno opremljen novim nameštajem gde dominiraju kožne sofe i vrhunska tehnika, posebno u kuhinji gde se nalazi i frižider za vino, ostava sa mašinom za pranje i sušenje veša. Dosta plakara, posebno u ulaznom delu gde je i gostinjski toalet. Stan ima i kosine sa prozorima koji imaju digitalne komande otvaranja, kao i roletni. Izuzetno svetao i udoban. Keramika je vrhunska a na podovima gde je granit se nalazi podno grejanje. Detaljno uklopljen enterijer modernih linija i usklađenih zagasitih tonova čini prijatan životni ambijent. Zaseban studio-apartman se nalazi preko puta većeg stana i čini ga jedna prostorija sa kupatilom sa tuš kabinom. Odlično rešenje za radni deo ili bebisiterku.POZOVITE

EUR 3500,00 / mesečno (ID: 2038)
Hram svetog Save, Vračar
Smešten u mirnoj ulici, u neposrednoj blizini Hrama svetog Save, brojnih komercijalnih sadržaja . Nalazi se u prestižnoj vili građenoj 1923. godine , čiji je autor jedan od najpoznatijih srpskih arhitekata. Pod zaštitom je Zavoda za zaštitu spomenika kulture. Ima dvorište, garažu . Zgrada je renovirana spolja i iznutra, kao i dvorište. Zgrada ima tri stana. Predmetna nekretnina obuhvata poslednje dve etaže. Nema lift, ali je moguća ugradnja. Na prvom nivou se nalazi velika dnevna soba sa kaminom, a u nastavku su trpezarija i opremljena kuhinja sa pogledom na unutrašnje dvorište. Kroz salon se ulazi u spavaći blok i jedno veliko kupatilo. Glavna spavaća soba ima svoj garderober, dok je dečja soba sa velikim ugradnim plakarom. Još jedno veliko kupatilo sa kadom i tuš kabinom na donjem nivou. Elegantno drveno stepenište sa staklenom ogradom,, vodi nas do gornjeg nivoa i uvodi u još jednu dnevnu sobu sa kaminom i radnu sobu sa bibliotekom. Kompletno opremljena kuhinja, sa terasom ka dvorištu, je takođe na ovom nivou. U drugom delu salona se nalazi radna soba sa bibliotekom, spavaći blok sa tri spavaće sobe i velikim kupatilom. Dve spavaće sobe koriste jedno kupatilo, dok glavna spavaća soba ima sopstveno kupatilo. Stan je potpuno otvoren, svetao i svaka soba ima lep pogled na Hram svetog Save. Grejanje koristi toplotnu pumpu i fan coil uređaje. U stanu su kotlarnica, vešernica i ostava. Visine plafona su skoro svuda salonske, sa blagim kosinama u gornjem delu. Nekretnina za klijente sa istančanim ukusom, izuzetno retko u ponudi koju krasi stilska jednostavnost.
PODELITE OVU STRANU:
Elite Nekretnine d.o.o. ul.Radoslava Grujića 21 11000 Beograd Srbija